GRATIS mini-ecosysteem bij bestelling vanaf € 500,- | Lees meer

Wat kost een kerstpakket?

Bedrijven geven anno 2023 per werknemer gemiddeld 50 euro uit aan een leuk kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Het gemiddelde bedrag dat uitgegeven wordt aan een eindejaarsgeschenk voor een zakenrelatie ligt iets hoger, namelijk op 60 euro. Ben je op zoek naar een leuk kerstpakket binnen een andere prijsklasse? Geen probleem. Bij 123Kerstpakket beschikken we een ruim aanbod aan zowel kleine als grote kerstpakketten. Dit ruime aanbod zorgt ervoor dat wij voor elk budget een geschikt kerstpakket kunnen aanbieden. Afhankelijk van de grootte van afname, wensen en voorkeuren kunnen wij jou voorzien van een prijs op maat.

Wat is de gemiddelde prijs van een kerstpakket?

De gemiddelde prijs voor een kerstpakket in Nederland varieert sterk, afhankelijk van de inhoud en kwaliteit van het pakket. Kerstpakketten kunnen variëren van enkele tientallen tot honderden euro's per stuk. Veel bedrijven hanteren een budget voor kerstpakketten voor hun werknemers, en de prijs van het pakket wordt vaak bepaald door dat budget.

In België is de situatie vergelijkbaar, de gemiddelde prijs voor een kerstpakket varieert sterk, afhankelijk van de inhoud en kwaliteit van het pakket. Er zijn zowel goedkopere als duurdere opties beschikbaar, en veel bedrijven hanteren een budget voor kerstpakketten voor hun werknemers.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij bezorgen je graag een aangepaste offerte.

Wanneer een kerstpakket bestellen? Lees hier in welke periode kerstpakket het beste besteld kunnen worden. 

Direct contact? info@123Kerstpakket.nl 

Stuur ons een berichtje!

Neem contact met ons op

Kerstpakketten 2022

Keuzestress? Geen zorgen. Met onze filters aan de linkerkant van de kerstpakketten 2022 collectie pagina heb je zo het juiste pakket gevonden.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.