Over 123Kerstpakket.nl

123Kerstpakket is dé kerstpakkettenshop met het grootste aanbod aan originele, duurzame, betaalbare, maar vooral leuke kerstpakketten in Nederland, België en Luxemburg! Met ons ruim assortiment wordt het haast onmogelijk om geen geschikt kerstgeschenk te vinden.

Achter 123Kerstpakket schuilt een jong en dynamisch gedreven team. Als echte kerstliefhebbers, groeide het idee om kerstpakketten te ontwikkelen dan ook aan de kersttafel. Na weer voor de zoveelste keer op rij een saai eindejaarsgeschenk te hebben ontvangen van onze werkgever, waren we het zat. Met enkele borrels achter de kiezen dachten we: “dit kunnen wij beter”.

Zo gezegd, zo gedaan. En zo werd er 2021 jaar na Christus een nieuw kerstkindje geboren, namelijk ‘123Kerstpakket’.

Vorig jaar testten we ons kerstpakketten concept reeds uit via één van onze andere online shops. Wegens groot succes kunnen we dit kerstseizoen voor het eerst eindejaarsgeschenken aanbieden via onze fonkelnieuwe website ‘123Kerstpakket’. Als dat geen kerstwonder is!

Misschien kan je ons al via één van onze andere online concept stores? Neem zeker eens een kijkje!

Kerstpakketten 2022

Keuzestress? Geen zorgen. Met onze filters aan de linkerkant van de kerstpakketten 2022 collectie pagina heb je zo het juiste pakket gevonden.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.