GRATIS mini-ecosysteem bij bestelling vanaf € 500,- | Lees meer

Over 123Kerstpakket.nl

123Kerstpakket is dé kerstpakkettenshop met het grootste aanbod aan originele, duurzame, betaalbare, maar vooral leuke kerstpakketten in Nederland, België en Luxemburg! Met ons ruime assortiment wordt het haast onmogelijk om geen geschikt kerstgeschenk te vinden.

Achter 123Kerstpakket schuilt een jong en dynamisch gedreven team. Als echte kerstliefhebbers, groeide het idee om kerstpakketten te ontwikkelen dan ook aan onze kersttafel. Na voor de zoveelste keer op rij een minder interessant of passend eindejaarsgeschenk te hebben ontvangen van onze zeer gewaardeerde relaties, waren we het zat. Met enkele (kerst)borrels achter de kiezen dachten we: “dit kunnen wij beter”.

Zo gezegd, zo gedaan. En zo werd er vele jaren na Christus een nieuw kerstkindje geboren, namelijk ‘123Kerstpakket.nl’.

De eerste jaren testten we ons kerstpakketten concept uit via één van onze andere shops en concepten. En dat was een succes! Mede daardoor kunnen we dit kerstseizoen weer eindejaarsgeschenken aanbieden via onze fonkelnieuwe website ‘123Kerstpakket.nl’. Als dat geen kerstwonder is!

Misschien ken je ons al via één van onze andere shops? 

Stuur ons een berichtje!

Neem contact met ons op

Kerstpakketten 2022

Keuzestress? Geen zorgen. Met onze filters aan de linkerkant van de kerstpakketten 2022 collectie pagina heb je zo het juiste pakket gevonden.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.